Skip to content

The Minds of 99

Live I Parken + Plakat, 2LP

DKK 400,-
Batch

Produktbeskrivelse

Vinylerne produceres lokalt på det københavnske trykkeri Nordsø, der presser vinyl af højeste kvalitet.

For at sikre der hverken bliver lavet for få eller for mange eksemplarer, har vi valgt at lave forudbestilling på denne udgivelse. Nordsø trykker løbende vinyler til alle som bestiller.

Forventet leveringstid for hvert batch er:

Batch 1 - 20.01.23

Batch 2 - 27.01.23

Batch 3 - 03.02.23

Batch 4 - 10.02.23

* Alle Batches er første oplag. Batch 1 er signeret. 

OBS: der tages forbehold for at alle leveringsdato'er er estimater og en lang række forhold kan ændre på dette. Vi beder derfor om jeres tålmodighed og forståelse.


Den 11. september 2021 spillede The Minds Of 99 foran 52.000 mennesker på et udsolgt nationalstadion i Parken, København. Koncerten markerede et nyt højdepunkt for de fem venner. Anmelderne kvitterede med fem- og seksstjernede anmeldelser, og hele Danmark snakkede om en folkefest, og at koncerten stod som symbolet på genåbningen af landet.

 

Politiken skrev ”Det her er koncerten, der genåbner de helt store koncerter i Danmark. Men det er også koncerten, der manifesterer The Minds Of 99’s position i dansk musikhistorie” og gav koncerten seks stjerner. Jyllands-Posten gav også koncerten seks stjerner og skrev ”musikken fås nu igen i stadionstørrelse, og det danske band The Minds of 99 udfyldte lørdag eksemplarisk XL-rammerne i Parken med storladen og passioneret rock”.


Albummet udkommer på 2x LP + koncertplakat. Det er hele koncerten fra start til slut fordelt på 4 siders højlvalitetsvinyl.